Over All in Panel

De drijvende kracht achter All in Panel is Gerrit Mol. Hij heeft in 2012 het bedrijf opgericht, vanwege zijn positieve ervaringen met het aluminium composiet materiaal wat hij met heel veel passie kan aanbevelen. “De veelzijdigheid van het materiaal, het gewicht en scala aan bewerkingsmogelijkheden maken, dat wij u enthousiast met dit breed toepasbare product kennis willen laten maken”, aldus Gerrit

All in Panel is een groothandel in aluminium composiet panelen en vertegenwoordigt in Nederland de larson aluminium composiet panelen van de producent Alucoil. “Dankzij de directe lijnen kunnen wij relatief vlug en voordelig leveren. Wij zien vooral mogelijkheden voor dit product waar de eigenschappen gewicht, vorm en duurzaamheid een doorslaggevende rol in kunnen spelen.”

Missie

All in Panel heeft als doel een goede kwaliteit voor een overeenkomstige prijs te leveren.
Wij willen dat bereiken door de sterke punten van onze partners te bundelen. Een ieder zet zich op zijn specifieke terrein en specialisme in voor het best mogelijke resultaat.

Samen willen wij met passie, inzet en 100% betrokkenheid het verlengstuk van uw bedrijf dan wel uw project zijn.
Meedenken met architecten, gevelbouwers en of aannemers, Wij gaan ervoor!
Wij willen onze klanten persoonlijk benaderen, informeren, adviseren en er voor ze zijn!
Voor ons is het steeds de uitdaging aan de verwachtingen van de klant te voldoen; in betrouwbaarheid, in service, in deskundigheid, in creativiteit, snelheid en dus
met 100% All in kwaliteit.

Garanties

Op zowel de panelen als op de verlijming kan garantie worden verleend. Indien de panelen en de verlijming volgens de verwerkingsvoorschriften worden toegepast is garantie vanaf 10 jaar mogelijk. Lees hiervoor ook de geldende voorwaarden!
Zeker en vast!

Link naar certificaten
http://alucoil.com/europe/certificates/

Logistieke mogelijkheden

Wij houden een aantal standaard kleuren op voorraad . Andere kleuren en/of grotere partijen in de afmeting 1500×5000 mm kunnen we binnen 14 dagen leveren. Mocht u uit onze voorraad geleverd willen hebben dan kan dit met eigen transport of met onze transporteur De Ruiter die volgens een vast schema door heel Nederland bezorgt!